Νεα Μακρη Φωτια - Φωτιά σε σπίτι στην Αρίωνος : Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να .

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει .

Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Î
Î"ολοφονία Μακρή: Î"ιάλογος from www.newsit.gr
— yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 .

Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας.

Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη .

23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας.

Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Î'ρήκε τον σκύλο του ζωντανό
Î'ρήκε τον σκύλο του ζωντανό from www.zoosos.gr
Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 .

Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής.

Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να .

Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw.

23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Πυρκαγιά σε συνεργείο
Πυρκαγιά σε συνεργείο from artemidanews.gr
Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει .

Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να .

Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια.

Νεα Μακρη Φωτια - Φωτιά σε σπίτι στην Î'ρίωνος : Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να .. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw.